Köp En Grön Kärleksaffär Viktor Ingemarsson | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
En grön kärleksaffär, Ingemarsson/Wolf, inbunden, 207s. i gruppen Kunskap / Böcker hos Råvarubutiken (578841)
En grön kärleksaffär, Ingemarsson/Wolf, inbunden, 207s.

En grön kärleksaffär, Ingemarsson/Wolf, inbunden, 207s.

Vackra, goda och hälsosamma recept utformade av vår kock och medarbetare Viktor Ingemarsson, unikt ackompanjerat av nutritionsprofessor Alicja Wolks näringslära!
Signerat av författaren.
Artnr: 578841
Viktor Ingemarsson
229:-
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

En Grön Kärleksaffär - Härlig & näringsrik mat för ett hälsosamt liv!

Att äta hälsosamt och samtidigt njuta båda med öga och gom är inte svårt. Det bevisar denna nya bok av vår medarbetare, rawfood-kocken Viktor Ingemarsson. I boken finner du inte mindre än 50 fantastiska recept med bas på gröna råvaror och supermat. Bokens recept åtföjs av matbilder som gör dig inspirerad - och hungrig! Här finns även vackra naturbilder som ger näring åt sinnet.

Bredden på recepten är stor, och vare sig du gillar snabba smoothies, mättande frukostar och plockrätter eller kanske vill ha middagsupplägg för olika tillfällen, så finner du detta i boken. Och ja, för dig med sug efter det söta har du också mycket gott att finna! Baka rått knäcke, gör egna proffsiga "bars", eller ge dig i kast med att skapa en grönsakstårta som får en vanlig smörgåstårta att blekna...

Bokens medförfattare och tillika professorn i nutritionsepidemiologi, Alicja Wolk, ger boken en välförtjänt vetenskaplig tyngd och expertisgrund. Hennes utlåtanden om egenskaperna hos receptens beståndsdelar gör bokens budskap än mer tydligt - mat som vi kan skapa från växtriket är inte bara otroligt god och vacker, den hjälper oss också att må bra och att orka vardagens alla utmaningar.

Bindning: Inbunden

Antal sidor: 207