Ekologisk Tandborstrengöring | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Ekologisk Tandborstrengöring  i gruppen Kropp & Skönhet / Tand & Munvård hos Råvarubutiken (K20728)
Ekologisk Tandborstrengöring

Ekologisk Tandborstrengöring

Ekologisk spray för att ta bort bakterier på tandborsten. Spraya på borsten efter du borstat tänderna och du har en ren tandborste! Detta är en ren naturprodukt som innehåller eteriska oljor från pepparmint och eucalyptus som motverkar bakterier. 116 ml sprayflaska.
Artnr: K20728
Vermont Soap
89:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
Toothbrush Sanitizer

Ekologisk spray för att ta bort bakterier på tandborsten. Den innehåller en kraftfull ekologisk och nedbrytbar formel som är säker för dig, men dödlig för bakterier och mikroorganismer. Detta är en ren naturprodukt som innehåller eteriska oljor från pepparmint och eucalyptus som motverkar bakterier.


Användning:
Spraya några gånger på borsten och du har en ren tandborste. Låt det avdunsta innan du stoppar tandborsten i munnen eller använd efter tandrengöring. Går bra att använda på ditt husdjurs tandborste också. Undvik ögonkontakt (spola med vatten om stickande inträffar). Doftar av pepparmynta och eucalyptus. 


Innehåll/INCI:
Ekologisk denaturerad alkohol (Alcohol), ekologisk pepparmynta eterisk olja (Mentha Piperita), ekologisk eucalyptus eterisk olja (Eucalyptus Globulus Leaf Oil) *Innehåller naturligt från eteriska oljor: Limonene*. 116 ml sprayflaska.


Vermont Soap är ett litet familjeföretag i Vemont, USA är dedikerade till hållbar utveckling och underbara, ekologiska tvålar och hudprodukter. All tvål från Vermont Soap är fria från artificiella färger, parfymer, syntetiska tensider och konserveringsmedel. Certifierat av North East Organic Farmers (NOFA) and Vermont Organic Farmers (VOF). Möter alla USDA:s regler/kriterier för ekologisk matproduktion (vilka är stramare än de för ekologisk hudvård).