E3Live BrainOn Kapslar Anti-Age - Kosttillskott
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
E3Live BrainOn Kapslar i gruppen Hälsokost & Kosttillskott hos Råvarubutiken (K10208)
E3Live BrainOn Kapslar

E3Live BrainOn Kapslar

BrainON är ett koncentrerat ekologiskt extrakt av fykocyanin och phenylethylamine (PEA) från E3Lives AFA-alger. AFA (Aphanizomenon flos-aquae) är en av världens mest biologiskt aktiva och näringsrika växter. 
Artnr: K10208
E3live
549:-
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

E3Live BrainOn


BrainON är ett super koncentrerat ekologiskt extrakt av phycocyanin och Phenylethylamine (PEA) utdraget från E3AFA (Aphanizomenon flos-aquae). 


AFA
 (Aphanizomenon flos-aquae ("osynlig vattenblomma" på latin) är en av världens mest biologiskt aktiva och näringsrika växter. Det är en vild, blå-grön sötvattens-alg, som anses vara naturens mest mångsidiga superfood av många näringsexperter. E3AFA från E3Live erbjuder den högsta kvaliteten som går att få tag på av dessa alger i torkad form. De skördas under optimala förhållanden i ett naturskyddat område i Klamath Lake, USA.


Om innehållet i BrainOn - PEA och fykocyanin:

PEA finns naturligt i överflöd i två livsmedel som vi känner till: kakao och blågröna alger (AFA och Spirulina). 

Fykocyanin är en kraftfull antioxidant och ger den intensiva blå-gröna färgen till algerna. Fycocyanin kan utgöra upp till 15 procent av torrvikten av en blå-grön AFA algskörd, detta är ungefär två gånger mer än koncentrationen av fykocyanin som finns i Spirulina. 

Tyvärr kan vi enligt rådande regler inte skriva mer om vad dessa ämnen kan bidra med för vår hälsa, vi föreslår att du söker mer information på egen hand.


Dosering vuxna: 
2 kapslar per dag, går att öka gradvis till 2 kapslar 2 gånger per dag vid behov, baserat på dina individuella behov. Ta gärna före aktivitet som kräver energi och fokus. Kom ihåg att dricka rikligt med rent vatten under hela dagen.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Innehåll:
 Varje burk innehåller 120 vegetabiliska kapslar.

Ingredienser: Koncentrerat extrakt av Fykocyanin och Phenethylamine från ekologiska AFA-alger, vegetabiliska kapslar tillverkade av växtcellulosa och vatten.


Näringsinnehåll per 2 kapslar (800mg):

Kalorier 5
Protein 1 g
Salt 0,125 g
Klohydrater 0 g
Fett 0 g
Vitamin A 76 µg
Kalcium  6 mg
Järn 0.32 mg

Se fler varor