E3Live BrainOn Kapslar Anti-Age - Kosttillskott
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
E3Live AFA pulver i gruppen Hälsokost & Kosttillskott / Mineraler hos Råvarubutiken (K10202)
E3Live AFA pulver

E3Live AFA pulver

AFA är en vildväxande blå-grön alg som av många hälsoexperter anses vara en av världens främsta superfoods. E3AFA ger ett brett spektrum av 65 lättillgängliga vitaminer, mineraler, aminosyror samt biologiskt aktivt klorofyll. 50 gram pulver - räcker i 30 till 50 dagar. 
Artnr: K10202
E3live
359:-
 • Om produkten
 • Specifikation
 • Användning

E3AFA Pulver


AFA
 - Aphanizomenon flos-aquae ("osynlig vattenblomma" på latin) är en av världens näringsrika växter. Det är en vild, blå-grön sötvattens-alg, och anses vara ett av naturens mest mångsidiga superfood av många näringsexperter.

E3AFA från E3Live erbjuder den högsta kvaliteten som går att få tag på av dessa alger i torkad form. De skördas under optimala förhållanden i ett naturskyddat område i Klamath Lake, USA, och torkas genom en speciell låg-temperatur; "crystal flake"-torkning som garanterar att näringsämnen bevaras överlägset mer än andra torkningsmetoder. 

E3AFA ger ett fullt spektrum av 65 lättillgängliga vitaminer, spårmineraler och aminosyror samt har mer biologiskt aktivt klorofyll än alla andra kända livsmedel och är en källa till en lång rad antioxidanter.

E3AFA innehåller: 

 • Mer klorofyll per gram än t.ex. vetegräs och spirulina.
 • Högvärdigt protein.
 • Alla B-vitaminer. AFA är en utmärkt källa till B-vitaminer, inklusive vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B9 och B12. 
 • Mineraler och spårämnen. AFA är känt för att innehålla en exceptionell mängd mineraler och spårämnen, från mineralsediment i Klamath Lake.
 • Alfa-linolensyra (Omega 3) och Gamma-Linolensyra (Omega 6).
 • Det blå pigmentet fykocyanin. Fycocyanin kan utgöra upp till 15 procent av torrvikten av en blå-grön algskörd, vilket är ungefär dubbla koncentrationen av fykocyanin som finns i Spirulina.
 • Biotillgängligt järn.
 • Fenyletylamin "PEA", som vi även hittar i kakao.

 

Dosering: Börja med en skopa (= 1/2 tsk) per dag. Kan ökas gradvis till 2 skopor per dag eller mer efter behov. Ta helst på tom mage och gärna tidigt på dagen (det går även bra i en smoothie). Överdosera ej då denna alg kan ge "utrensningssyptom". Kom ihåg att dricka rikligt med rent vatten under hela dagen.

 

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


Ingredienser:
  Ekologiskt odlat 100% Refractance-Window torkat AFA kristallpulver. (Aphanizomenon flos-aquae). Doseringsskopa medföjler. Vill du veta mer om hur dessa alger testas, klicka här.


Innehåll burk:
 50 gram pulver.

Innehåll per 1 gram:
Kalorier 4
Protein 1 g
Kolhydrater 0 g
Salt 0 g
Vitamin A 71 µg
Kalcium 9 mg
Järn 0.36 mg

Tillverkare: E3Live, USA.

Se fler varor