E-Vitamin 200IE Green Line | E-Vitamin - Vitaminer & Mineraler
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
E-Vitamin 200IE Green Line i gruppen Kosttillskott / Vitaminer / E-vitamin  hos Råvarubutiken (B818)
E-Vitamin 200IE Green Line

E-Vitamin 200IE Green Line

E-vitamin i Bättre Hälsas Green Line serie utan tillsatser. E-Vitamin skyddar mot oxidativ stress i cellerna. Denna produkt är ett komplex av av naturliga E-vitaminer, varav tokoferoler och tokotrienoler i form av alfa, beta, delta och gamma ingår.

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: B818
279:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
E-Vitamin skyddar mot oxidativ stress i cellerna. Denna produkt är ett komplex av av naturliga E-vitaminer, varav tokoferoler och tokotrienoler i form av alfa, beta, delta och gamma ingår.

Totalt 200IE E-vitamin per kapsel

Green Line serien är vår mest rena och högkvalitativa serie vitaminer och mineraler någonsin. Vi har tagit bort alla onödiga bindningsmedel och stearater och ersatt dessa med ekologiskt alfalfa. Alfalfa är dessutom en mycket näringsrik växt med långa rotsystem som drar sin näring långt ner i jorden. 

Kapslarna är helt unika och är gjorda på tapioka som kommer från cassavaroten. Denna är skonsam för matsmältningssystemet och bryts ner snabbt i magen. En renare produkt för dig helt enkelt!

Doser: 100
Form: Kapslar
Fyllnadsmedel: Ekologisk alfalfa
Kapsel: Plantcaps
Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel per dag till mat
Ursprungsland: USA
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur oåtkomligt för barn
NäringsinnehållMängd per dosDRI %
E-vitamin134 mg / 200 IE1116

(E-vitamin som d-alfa tokoferol succinat, d-alfa tokoferol, d-beta tokoferol, d-delta tokoferol, d-gamma tokoferol och tokotrienoler).

Ingredienser:

D-alfa tokoferol succinat, d-alfa tokoferol, d-beta tokoferol, d-delta tokoferol, d-gamma tokoferol, tokotrienoltokoferol, alfalfa, vegetabilisk kapsel gjord av tapioka.