Dr. Organic - vårda din kropp ekologiskt-Köp online | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X

Dr Organic

Dr OrganicDr. Organic och miljö

Dr. Organics hår-, kropps- och tandvårdsprodukter tillverkas med bas på ekologiska råvaror av högsta kvalitet, så som tea tree-olja, manukahonung eller aloe vera. Företaget har en mycket ambitiös miljö- och hållbarhetspolicy. De använder inga skadliga kemikalier, inga mineraloljor, genmodifierade ingredienser eller konserveringsmedel. Ekologiskt så långt det är möjligt, och produkterna är INTE testade på djur.

Ekologiska ingredienser
Företaget strävar efter att använda ekologiskt odlade ingredienser. Där en organisk ingrediens inte kan användas kommer vi alltid att ta fram hållbara naturliga alternativ.

Bioaktiva ingredienser
Företaget använder certifierade bioaktiva extrakt för att säkerställa att varje produkt är verkligen kommer från naturen.

Naturliga ingredienser
Naturliga ingredienser används i alla formler.

Inga kemikalier
Företaget använder inte ingredienser som ofta kritiseras för deras biverkningar. Vi använder aldrig parabener, natriumlaurylsulfat (SLS), parfymer eller artificiella dofter.

Inga djuringredienser
Alla produkter är lämpliga för vegetarianer. I vissa produkter använde vi biprodukter från djur såsom honung, kunglig gelé, propolis och binvax.

Inga djurförsök
Produkter testas alltid på mänskliga volontärer för att säkerställa att de är helt säkra och effektiva. Inga djurförsök utförs någonsin på färdiga produkter eller råvaror.

Inga mineraloljor
Petrokemikalier som paraffin och bensin undviks, växtbaserade oljor och extrakt används.

Inga GMO-ingredienser
Genetiskt modifierade eller genetiskt manipulerade organismer undviks för att säkerställa att alla formler är så naturliga som möjligt.


Visa filter Dölj filter
Egenskaper
Glutenfritt
Pris
Deodorant Granatäpple, Dr. Organic, 50ml
Frisk och fräsch roll-on deodorant med granatäpple, som håller dig väldoftande som en honungsblomma!
65:-