Fri frakt från 500 kr | Råvarubutiken - ekologisk kvalitet
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X

TOPPSÄLJARE

Pumpafrön Raw&Eko 500g
49:- (79:-)
Goda och matiga frön, fantastisk källa till zink!
GEO Groddningsburk  0,8 liter
159:-
Enklare kan det inte bli att grodda!
Kokosolja smakfri EKO 500ml
39:- (65:-)
När smör ersattes av olivolja i stekpannorna trodde vi att toppen av hälsosam matlagning var nådd....
Solroskärnor EU raw&eko 500g
36:- (45:-)
ekologiska solrosfrön från Bulgarien

NYHETER

Strath Original 250ml
169:-
Strath består av ett energirikt näringsextrakt framställt i en unik naturlig process, som gör n...
Strath Original 500ml
299:-
Strath består av ett energirikt näringsextrakt framställt i en unik naturlig process, som gör n...

Några fina ord från våra kunder:

Ni levererar! <3
"Bra produkter, trevligt bemötande och poängsystem som gör att jag kommer tillbaka, gång efter gång efter gång. Om något krånglat med leverans eller produkt har ni löst det blixtsnabbt."
Natalie 2016-09-19
Kvalitet rakt igenom
"Jag har varit kund hos Råvarubutiken under många år, upplever att de alltid satsar på riktigt hög kvalitet. Det märks att det finns ett genuint intresse hos människorna bakom. Älskar råa cashewnötter och Pangoa kakao!"
Anna 2016-06-29
Smidigt och snabbt!!!
"Som vanligt snabb leverans och omsorgsfullt packat, en fröjd att packa upp era fina varor med fina etiketter, önskar bara att jag kunde beställa oftare :)"
John 2016-08-02

Ekologi, ursprung & kvalitet!

Råvarubutiken öppnade upp dörrarna för första gången 2009, och sedan dess har vi enträget arbetat med samma mål: att tillhandahålla ekologiska livsmedel av riktigt bra kvalitet som gör gott för både producent, konsument och miljö. Vill vill med andra ord inte bara att Du som kund ska må bra av våra produkter, utan även att odlaren och naturomgivningarna ska dra fördel av vår verksamhet. Många av våra råvaror från fjärran länder direktimporteras med båt från odlarkooperativ, där en transparent handel lägger grund för en positiv social och miljömässig utveckling. Ofta kan vi spåra våra råvaror ända ned till odlaren själv. Oavsett om du strör svenskt bipollen på morgongröten, gör en het hälsodryck på vår ekologiska gurkmeja eller använder rawfood-nötter i bakverken, så ska du kunna vara trygg med att produkterna hamnat hemma hos dig på ett riktigt schysst vis. Samt att du kan njuta av dem och veta att de är fria från kemikalier. Vi fortsätter kontinuerligt att bredda vårt sortiment av ekologisk mat, superfood och glutenfritt, och har nu också ett stort sortiment av ekologiska Ayurveda-produkter. Du kan också finna ett växande utbud av ekomärkt hudvård och de bästa köksredskapen på marknaden.
Välkommen till oss på Råvarubutiken!