Köp CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit online | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Global Healing CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit i gruppen Kosttillskott / Antioxidanter hos Råvarubutiken (GH10986)
Global Healing CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit
Global Healing CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit

Global Healing CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit

CoQ10 & BioPQQ med Shilajit är en synergistisk blandning av antioxidanter. Den innehåller en unik blandning av Kaneka Q10® Ubiquinone, PrimaVie® ekologisk, renad Shilajit och BioPQQ (Pyrroloquinone Quinon disodiumsalt). Varje ingrediens är uttänkt och av högsta kvalité. 60 kapslar som räcker i 30 dagar.
Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: GH10986
Global Healing Center
669:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

CoQ10 & BioPQQ® with Shilajit


CoQ10 & BioPQQ med Shilajit är en synergistisk blandning av antioxidanter 


D
osering för vuxna: 1 kapsel 2 gånger per dag med mat.

Kontraindikationer: Personer med kroniskt hjärtsvikt, kronisk njur- eller leverproblem samt diabetes ska inte ta denna produkt.

Observera: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Innehåller:


  • På Sanskrit betyder Slagit: "bergets erövrar och den svaga förstöraren". Shilajit är särskilt rik på huminsyra och fulvinsyra, växtbaserade organiska mineraler, antioxidanter, aminosyror och phytonutrients. Shilajit är en slags "humus". Humus är ett naturligt material som produceras när mikroorganismer på jorden komposter organiska material till element som kan användas i nya växter.
  • BioPQQ är en förkortning för pyrrolokinolinkinon och är en kofaktor för enzymreaktioner. PQQ spelar en roll i produktionen av mitokondrier och är en effektiv antioxidant.


Näringsinnehåll per 1 kapsel: 
Coenzyme Q10 150 mg (Kaneka Q10® Ubiquinone)
Ekologisk Shilajit 85 mg (PrimaVie® ekologisk, renad Shilajit)
BioPQQ® 10 mg (Pyrroloquinoline Quinone disodiumsalt)


Ingredienser:
 Kaneka Q10® Ubiquinone, PrimaVie® ekologisk, renad Shilajit, Pyrroloquinone Quinon disodiumsalt, vegetabilisk kapsel (cellulosa), ekologiskt acacia gummi, Nu-Flow ekologiskt risskal.

Tillverkare:
 Global Healing Center, USA.