Köp Acai Chia Bowl Online 40g - Go for life | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Chocolate Lover EKO 100g BOOST ME i gruppen Hälsokost & Kosttillskott / Måltidsersättning hos Råvarubutiken (7350047956895)
Chocolate Lover EKO 100g BOOST ME
Chocolate Lover EKO 100g BOOST ME

Chocolate Lover EKO 100g BOOST ME

Om du vill dricka choklad kan du sluta leta efter det bästa alternativet. Varför välja mellan bra ingredienser och god smak?
Artnr: 7350047956895
Go For Life
70:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Chocolate Lover – BOOST ME

Vi gör det. Du gör det nog också. Men vi vågar inte alltid erkänna det. Vad då? Älskar choklad, såklart!

Nu behöver du aldrig mer smyga med chokladkakan bekom din PT:s rygg, för vi har lösningen på alla dina problem. Låt oss presentera Chocolate Lover – blandningen som är precis lika god som den är nyttig. Ja, du läste rätt.

För att maximera både smak och näringsvärde har vi fyllt vår chokladpåse med kakaopulver, maca, lucuma, kokossocker och en slutlig touch av lakritsrotpulver.

Alla känner vi till att choklad gör oss kära och glada, eller hur? Det finns ju faktiskt en sanning i det, och den stavas kakaobönan. Kakaopulver innehåller nämligen inte bara lyckoämnet anandamin utan frigör även ämnen i kroppen som får oss att må bra.

Kakaopulver innehåller dessutom höga halter magnesium, järn och mangan – näringsämnen som både ger oss energi samt hjälper till att hålla hjärnan i trim. Forskare har även hittat tusentals kemikalier i kakao som förbättrar både minne, fokus och koncentrationsförmåga.

Ett annat superfood som ofta nämns i samband med fokus och energi är maca, den peruanska bergsroten som odlats i Anderna i tusentals år. Otaliga studier och experiment har gjorts där det visat sig att maca inte bara förhöjt idrottsresultat utan även ökat lusten och lindrat depression.

Till exempel visade ett test vid Northumbria University i Storbritannien att tävlingscyklister inte bara presterade bättre på vägarna, utan även mellan lakanen. Ett liknande experiment i Australien visade att kvinnor som nått klimakteriet fick tillbaka livslusten med maca.

Intresserad? Lugn, vi är inte klara än.

Lucuma med sitt låga glykemiska index är ett utmärkt alternativ för diabetiker och personer som vill kontrollera sitt blodsocker. Det har nämligen till skillnad från andra sötningsmedel ett lågt glykemiskt index. Lucuma sägs även ha antiinflammatoriska egenskaper och har visat sig i flera vetenskapliga experiment vara en fantastisk sårläkare.

Det har dessutom fått 26 byar uppkallade efter sig.

Nu förstår du kanske vad vi menade i ingressen? Tror du fortfarande inte på oss? I så fall är det bara att klicka på beställ-knappen och se själv. Du kommer aldrig mer att titta mot chokladhyllan i din livsmedelsbutik!

Mixa Chocolate Lover med varm plantmjölk eller toppa fruktsmoothien och skapa en chokladdröm. Gjord av ren rå kakao maxat med antioxidanter, kokossocker och en lätt touch av lakrits. BAAM!!!

C´mon and GET THE BOOST!!!!!