Celtic Electrolyve Mineraler - Kosttillskott
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Celtic Electrolyve i gruppen Kosttillskott / Mineraler hos Råvarubutiken (B772)
Celtic Electrolyve

Celtic Electrolyve

Electrolyve är en drinkmix, full med mineraler, spårämnen och elektrolyter. Electrolyve passar perfekt för dig som svettas mycket och/eller som tränar mycket.
Artnr: B772
Celtic Salt
390:-
 • Om produkten
 • Specifikation
 • Användning

Produktinformation

Denna Electrolyve drinkmix är en perfekt kombination för dig som vill fylla på med viktiga elektrolyter, mineraler och spårämnen. Alla dessa ämnen behövs för att få energi och näring, samt för att återfukta kroppen på ett naturligt sätt.

Electrolyve hjälper dig att fylla på med elektrolyter. Den är helt fri från socker och innehåller endast naturliga ingredienser.

Vad är elektrolyter?

Elektrolyter är salter och mineraler som används för att kroppens elektriska impulser skall fungera optimalt. De behövs för kroppens energiproduktion, för reglering av pH-värdet i blodet samt för styrning av kroppens vätskebalans. En fungerande vätskebalans är mycket viktigt för celler, leder, hjärta samt för muskelsammandragning och musklernas regelbundna funktion. Elektrolyter medverkar även som stöd till alla kroppens större biokemiska reaktioner.

De flesta människor är uttorkade utan att de vet om det. Vi förbrukar elektrolyter när vi svettas och tränar, men också när vi dricker vätskedrivande drycker såsom kaffe eller svart te. När vi får för lite elektrolyter blir vi lätt trötta och energilösa och stor elektrolytbrist kan bidra till fruktansvärda muskelkramper, illamående och trötthet. Vanligt vatten är inte tillräckligt för att återställa kroppens komplexa vätskebalansen, utan det krävs även elektrolyter för att processen ska fungera.

Celtic Sea Salt® Electrolyve innehåller Celtiskt havssalt tillsammans med C-vitamin, kalcium, magnesium, kalium och natriumbikarbonat. Drinkmixen har naturlig smak från äkta citroner och innehåller inga sötningsmedel. Celtic Sea Salt® är perfekt för dig som svettas eller behöver extra elektrolyter av andra anledningar.

Alla råvaror i Electrolyve är noggrant utvalda, för att ge en hälsosam, läcker och uppfriskande dryck. Drycken återställer kroppens elektrolytbalans och gör dig energisk på nolltid. Electrolyve är ett fantastiskt alternativ till sockrade sport- och elektrolytdrycker.

Fördelar:

 • Läcker, uppfriskande och näringsrik dryck med en naturlig blandning av kalcium och magnesium, natrium, kalium, bikarbonat (Celtic havssalt) och C-vitamin (acerola och citron)
 • Innehåller enbart naturliga och växtbaserade näringsämnen. Helt fri från socker, sötningsmedel och artificiella ingredienser
 • Praktisk drinkmix som du kan ta med och blanda när du behöver den
 • Minskar allmän trötthet och ger påfyllning av energi
 • Bio-energigivande, avgiftande och vitaliserande
 • Fri från GMO, kemikalier och med äkta citronsmak
 • Återställer elektrolyter efter diarré eller kräkningar och hjälper kroppen att ta upp och behålla vätska
 • Perfekt för idrottare som vill återställa sin vätskebalans före, under och/eller efter ett pass
 • Återfuktande för kroppen och kan minska kramper efter träning eller vid stress

Förpackning

30 dosförpackningar

Rekommenderad dosering

1 dosförpackning 

Doser:30
Form:Pulver
Förpackning:30 x dospåsar á 7,6 gram
Rekommenderad daglig dos:1 dospåse
Vegansk:Ja
Förvaring:Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
Information:Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej


Innehåll

Näringsinnehåll per dosMängd
C-Vitamin250 mg
Kalcium422 mg
Magnesium350 mg
Natrium140 mg
Kalium78 mg

Ingredienser:

Kalciumkarbonat, magnesiumkarbonat, kalciumaskorbat, acerolaextrakt, natriumbikarbonat, celtic havssalt, kaliumbikarbonat, naturlig citronsyra från frukt, citronsmak, kiseldioxid, äppelsyra.