Calendulaolja - Ekologisk & Kallpressad | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
E-vitaminsolja - Ekologisk & Kallpressad i gruppen Kropp & Skönhet / Kroppsvård / Oljor hos Råvarubutiken (K20562)
E-vitaminsolja - Ekologisk & Kallpressad

E-vitaminsolja - Ekologisk & Kallpressad

Fushis E-vitamin olja är en blandning av jojobaolja, vetegroddsolja, vild hallonfröolja och apelsinolja. Jojobaolja är en allergivänlig olja och en idealisk fuktkräm för huden. Vetegroddsolja innehåller höga nivåer av E-vitamin samt essentiella fettsyror. Hallonfröolja är en kraftfull antioxidant och har antiinflammatoriska egenskaper. Söt apelsinolja ger glans till huden och ger produkten sin härliga citrusdoft. E-vitaminen i produkten är naturligt härledd från olivolja och sojabönor. D-alfa-tokoferol från olivolja och blandade tokoferoler från sojabönor. 50 ml glasflaska. 
Artnr: K20562
Fushi
259:- / 181:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Really Good Vitamin E Skin 25% moms

E-vitamin är mycket fördelaktigt för huden; det är intensivt fuktgivande och stödjer reparation av hudvävnad. Denna olja passar både som ansiktsolja (speciellt som nattolja) och för huden samt håret. E-vitaminen är naturligt härledd från olivolja och sojabönor.

Fushis E-vitamin olja kombinerar jojobaolja, vetegroddsolja, vild hallonfröolja och apelsinolja. Jojobaolja är en allergivänlig olja och en idealisk fuktkräm för huden. Vetegroddsolja innehåller höga nivåer av E-vitamin samt essentiella fettsyror. Hallonfröolja är en kraftfull antioxidant och har antiinflammatoriska egenskaper. Söt eterisk apelsinolja ger glans till huden och ger produkten sin härliga citrusdoft. 


Fördelar:

  • Icke-syntetisk vitamin E är en av de bästa fett-(lipid)-baserade antioxidanterna.
  • Kan hjälpa till att lätta och släta den hårda huden genom att smörja cellmembran och uppmuntra cellregenerering.
  • Hjälper till att förbättra fukt och elasticitet.
  • E-vitamin är en kraftfull antioxidant som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
  • Vitamin E skyddar mot de fria radikaler som vi utsätts för men även mot skadlig strålning och föroreningar.
  • E-vitaminolja fungerar också som en perfekt behandling för naglarna och kan hjälpa till att stärka, läka och reparera naglar.


Hur man använder:

För huden: 
Applicera några droppar vitamin E-olja till någon del av kroppen och massera försiktigt i cirkulära rörelser tills det absorberas. Det är bra för ett antal hudproblem som bristningar, fläckar och ärr.

För ansiktet: 
Kan appliceras två gånger dagligen. Efter att du har rengjort ansiktet, applicera några droppar vitamin E-olja och massage in i ansiktet. Du kan lägga till vitamin E-oljan till andra fuktgivare, till serum och till smink.

För naglarna: 
Massera in oljan på nagelband och naglar.

Hårbehandling: Applicera några droppar olja till ditt torra hår genom att massera in oljan. Detta ger glans och dämpar frizz för en mjuk textur. För en längre behandling kan du massera E-vitamin i håret och lämna över natten.


Förvaring: 
Förvara svalt och mörkt, öppnad flaska bör användas inom 24 månader. 

Innehåll/INCI: 
Tocopherolacetat (D-alfa-tokoferol / D-alfa-tokoferol) 1, Simmondsia Chinensis (jojobaolja) seed oil*, Helianthus Annus (solrosfröolja) seed oil*, Triticum Vulgare (vetegroddsolja) germ oil*, Rubus Idaeus (hallonfröolja) seed oil*, Tokoferol (blandade tokoferoler 95%) 2, Citrus Sinensis (söt apelsinolja) peel oil, Limonen**, Linalool**. **ämnen som ingår naturligt i eterisk olja.

*
Fushi oljor, ekologiska, kallpressade och färska från skörd.
1 D-alfa-tokoferol. Naturligt härledd från olivolja.
2
 blandade tokoferoler 95% ren (ɑ-tocopherol 0-15%, ß-tokoferol <5%, y-tokoferol 55-75% och d-tokoferol 20-30%). Naturligt härledd från sojabönor.

Tillverkad av Fushi, England.