Bromelain Green Line | Bättre Hälsa |
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Bromelain Green Line i gruppen Kosttillskott / Funktion / Mage & Tarm hos Råvarubutiken (B919)
Bromelain Green Line

Bromelain Green Line

Bromelain är ett proteas enzym som utvinns från ananas och som hjälper till att bryta ner proteiner.

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.

Artnr: B919
249:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Bromelain är ett proteasenzym som hjälper kroppen att bryta ner proteiner, antingen i samband med måltider  eller mellan måltiderna. I Bättre Hälsas Bromelain Green Line finns extra starkt bromelainenzym utvunnen ur ananasstammen. Tas  i samband med en proteinrik måltid eller mellan måltiderna i samråd med näringsterapeut.

Styrkan mäts med enheten GDU (Gelatin Digestion Unit), dvs hur väl 1 gram Bromelain kan smälta ner proteinet gelatin. Total styrka på råvaran är 2400 GDU. 1 kapsel på 300 mg ger 600 GDU.
Styrkan kan också mätas med MCU (Milk Clotting Units) dvs hur enzymet smälter mjölkprotein. 2400 GDU motsvarar 3600 MCU och en kapsel på 300 mg motsvarar 900 MCU.

Green Line serien är vår mest rena och högkvalitativa serie vitaminer och mineraler någonsin. Vi har tagit bort alla onödiga bindningsmedel och stearater och ersatt dessa med ekologiskt alfalfa. Alfalfa är dessutom en mycket näringsrik växt med långa rotsystem som drar sin näring långt ner i jorden. 
Kapslarna är helt unika och är gjorda på tapioka som kommer från cassavaroten. Denna är skonsam för matsmältningssystemet och bryts ner snabbt i magen. En renare produkt för dig helt enkelt

Doser: 30-60 doser
Form: Kapslar
Kapsel: Vegetabilisk kapsel gjord på tapioka
Rekommenderad daglig dos: 1-2 kapslar
Ursprungsland: USA
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn
Näringsinnehåll per dosMängd
Bromelain300 mg

Ingredienser:
Bromelain, alfalfa, vegetabilisk kapsel gjord av tapioka.