Bragg äppelcidervinäger Ekologisk | Originalet
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Bragg Äppelcidervinäger 473 ml  EKO i gruppen Ketos hos Råvarubutiken (B646)

Bragg Äppelcidervinäger 473 ml  EKO

Bragg ekologisk raw äppelcidervinäger är ofiltrerad, ouppvärmd, opastöriserad och med 5% syrahalt. Den innehåller den fantastiska "mamman" vilket är unikt bland äppelcidervinäger som säljs idag. "mamman" är helt naturligt förekommande och kan endast hittas i raw, ofiltrerad äppelcidervinäger.

Artnr: B646
Bragg
139:-
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Bragg ekologiska, råa äppelcidervinäger är ofiltrerad, ouppvärmd, opastöriserad och har 5% syrahalt. Vinägern innehåller produktionens "mamma" (jästsvamp) vilket är unikt bland dagens äppelcidervinäger. "mamman" kan endast hittas i raw, ofiltrerad äppelcidervinäger.

Begreppet "mamman" (The Mother) är mindre lätt att förklara men den visar sig som en mörk grumlighet i vinägern. Det är strängliknande proteinmolekyler, enzymer och mineraler som vanlig äppelcidervinäger inte har pga. den utsätts för processande. Det är "mamman" som utgör den hälsosamma delen av äppelcidervinäger. Det fungerar på liknande sätt som surdegskulturen i surdeg, även om det inte är samma.

Bragg organic, raw äppelcidervinäger är tillverkad av läckra, friska och ekologiskt, odlade äpplen. Den är bearbetad och buteljerad helt enligt USDA-riktlinjer, är ekologiskt certified i USA och koshercertifierad.

Bragg äppelcidervinäger är full av kryddig äppelcider och är naturligt välsmakande. Äppelcidervinäger har varit mycket uppskattat genom historien. År 400 f.kr. använde Hippokrates den för dess hälsogivande egenskaper. Braggs äppelcidervinäger har blivit mycket populär i USA där flera kända hälsogurus, tex Dr Oz, har pratat om den.

Man säger nu inte äppelcidervinäger i USA, man säger Bragg!

Dosering:

Tag 1 msk det första du gör på morgonen för att starta igång metabolismen och för att erhålla en basisk effekt. Du kan även hälla 1 msk i ditt badvatten eller använd i håret efter schamponering.

Ekologisk: Ja
Form: Flytande
Förpackning: 473 ml eller 946 ml
Rekommenderad daglig dos: 1-2 matskedar
Ursprungsland: USA
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur