Bragg äppelcidervinäger EKO | | Med Modern - Originalet
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Bragg Äppelcidervinäger 946 ml EKO i gruppen Ketos hos Råvarubutiken (B825)
Bragg Äppelcidervinäger 946 ml EKO

Bragg Äppelcidervinäger 946 ml EKO

Bragg ekologisk raw äppelcidervinäger är ofiltrerad, ouppvärmd, opastöriserad och med 5% syrahalt. Den innehåller den fantastiska "mamman" vilket är unikt bland äppelcidervinäger som säljs idag. "mamman" är helt naturligt förekommande och kan endast hittas i raw ofiltrerad äppelcidervinäger.
Artnr: B825
Bragg
199:-
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
Bragg ekologiska, råa äppelcidervinäger är ofiltrerad, ouppvärmd, opastöriserad och har 5% syrahalt. Vinägern innehåller produktionens "mamma" (jästsvamp) vilket är unikt bland dagens äppelcidervinäger. "mamman" kan endast hittas i raw, ofiltrerad äppelcidervinäger.

Begreppet "mamman" (The Mother) är mindre lätt att förklara men den visar sig som en mörk grumlighet i vinägern. Det är strängliknande proteinmolekyler, enzymer och mineraler som vanlig äppelcidervinäger inte har pga. den utsätts för processande. Det är "mamman" som utgör den hälsosamma delen av äppelcidervinäger. Det fungerar på liknande sätt som surdegskulturen i surdeg, även om det inte är samma sak.

Bragg organic, raw äppelcidervinäger är tillverkad av läckra, friska och ekologiskt, odlade äpplen. Den är bearbetad och buteljerad helt enligt USDA-riktlinjer, är ekologiskt certified i USA och koshercertifierad.

Bragg äppelcidervinäger är full av kryddig äppelcider och är naturligt välsmakande. Äppelcidervinäger har varit mycket uppskattat genom historien. År 400 f.kr. använde Hippokrates den för dess hälsogivande egenskaper. Braggs äppelcidervinäger har blivit mycket populär i USA där flera kända hälsogurus, tex Dr Oz, har pratat om den. Man säger inte längre äppelcidervinäger i USA, man säger Bragg!

DOSERING

Tag 1 msk det första du gör på morgonen för att starta igång metabolismen och för att erhålla en basisk effekt. Du kan även hälla 1 msk i ditt badvatten eller använd i håret efter schamponering.

1-2 matskedar rekommenderas per dag 

FÖRVARING

Förvaras i rumstemperatur 

INNEHÅLL

946 ml

Antal per distributionsförpackning: 12
Ursprungsland: USA