Bli affiliate
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X

Vill du arbeta med oss och få upp till 10% i provision?

Råvarubutiken, som varit igång sedan 2009, är en av Sveriges mest erfarna internetbutiker för ekologiska livsmedel och superfood. Vi direktimporterar många av våra råvaror från källan och har således full insyn i kvalitet och ekologi. Vi tror på riktigt bra produkter, till konkurrenskraftiga priser, utan mellanhänder.

Nu kan du jobba med oss och tjäna pengar! Som vår affiliate för du ersättning för varje transaktion (fullbordat köp) som någon gör genom din sida, banner eller länk. För varje spårbar beställning på Råvarubutiken som du förmedlat får du betalt 5% av köpesumman. Genererar du mer än 4 ordrar per månad betalar vi 8% av köpesumman. Ni som ger oss mer än 10 ordrar per månad belönar vi genom att ge hela 10% av köpesumman. Genomsnittligt ordervärde ligger på ca 750kr.

För att kunna arbeta med oss är egentligen det enda du behöver ett PayPal-konto, för att vi smidigt ska kunna betala ut din provision. Det kostar inget att skaffa ett sådant. Du behöver också ha en egen verksamhet och vara godkänd för F-eller FA-skatt. Provisionen betalas ut den femtonde varje månad (eller närmast efterföljande vardag), förutsatt att du tjänat ihop minst 500 kr. Sedan kan du använda våra länkar och banners när och var det passar dig. Om du behöver hjälp med att använda länkar och annonsmaterial får du bara höra av dig, vi finns till hands!

Ska vi sätta igång?

Läs mer och registrera dig HÄR.