Benfotiamin | Köp här | Vitaminer och hälsokost på nätet!
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Benfotiamin 150 mg i gruppen Kosttillskott / Vitaminer / B-vitamin hos Råvarubutiken (B977)
Benfotiamin 150 mg

Benfotiamin 150 mg

60 kapslar. Benfotiamin är ett fettlösligt vitamin som är relaterat till det vattenlösliga tiamin (B1). Man tror att Benfotiamin lättare kan absorberas och utnyttjas genom sin fettlöslighet.

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: B977
Bättre Hälsa
259:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
Benfotiamin är ett fettlösligt vitamin som är relaterat till det vattenlösliga tiamin (B1). Man tror att Benfotiamin lättare kan absorberas och utnyttjas genom sin fettlöslighet.

Benfotiamine är tänkt att hjälpa till vid nedbrytningen av vissa giftiga biprodukterna (AGE) som skapas när blodsockernivån är hög (glykation).

Har använts i japan sedan 1962. Benfotiamin skapade rubriker världen över år 2003 då forskare släppt information om en studie som genomfördes vid Einstein College of Medicine i New York.

Benfotiamin har en mycket god säkerhetsstatistik. Hittills har det inte funnits några rapporter om några biverkningar eller kända negativa interaktioner med andra läkemedel, men bör undvikas vid graviditet.

Benfotiamin finns naturligt i i vitlök, lök, purjolök och andra medlemmar av alliumfamiljen av grönsaker (lökväxter).
Bäst dosering är intag två gånger om dagen med 150 mg Benfotiamin, antingen till mat eller fastande mage. Man kan även inta ytterligare tillskott med B1 tiamin.
Doser: 60
Form: Kapslar
Fyllnadsmedel: Ekologisk alfalfa
Förpackning: 60 Kapslar
Kapsel: Tapioka
Rekommenderad daglig dos: 1 Kapsel
Ursprungsland: USA
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur, oåtkomligt för barn
Allergener: Nej