5-HTP 50mg 60 tab - Lifeplan | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Better You B12 Boost Oral Spray 25 ml i gruppen Kropp & Skönhet / Tand & Munvård hos Råvarubutiken (1771)
Better You B12 Boost Oral Spray 25 ml

Better You B12 Boost Oral Spray 25 ml

Vitamin B12 munspray

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: 1771
BetterYou
179:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Vitamin B12-spray från Better You.

Sprayen är mikroemulgerad för att snabbt och effektivt upptas i munnen, vilket ger en snabbare och mer garanterad absorption i kroppen än det gör med tabletter eller kapslar.

B12-vitamin (Kobalamin)
Krävs för celldelning, bildningen av röda blodkroppar och för nervsystemets funktion. Det är också inblandat i kolhydratomsättningen. Tidiga tecken på B12-brist kan vara stickningar i benen, besvär att gå, minnesförlust, kognitiv dysfunktion, domningar med mer. Vegetarianer kan ha svårt att få i sig tillräckligt med B12, eftersom de bästa källorna är animaliska.
B12 finns naturligt i till exempel nöt- och kycklinglever, ostron, grisnjure, sardiner, musslor, krabba, makrill. Spirulina, nori och tempeh är bästa B12-källorna för vegetarianer.

Rekommenderad användning:

Sprutas inuti munslemhinnan på den inre kinden och under tungan. Absorberas direkt i blodomloppet, förbi matsmältningssystemet. 

Daglig dos: 4 puffar

Se hur det funkar >>>

Ingredienser:

Vatten, xylitol, naturlig aprikossmak, citronsyra, metylkobalamin (B12), Konserveringsmedel: kaliumsorbat, grönt te-extrakt, kromklorid.

Innehåller inga artificiella färg- eller smaksättningsämnen.

Näringsinfo:

Daglig dos innehåller:DRI
Vitamin B121200μg48000%
Krom40μg100%
Grönt te-extrakt0.5mg 

*DRI = Dagligt referensintag.