Köp Aloe Vera Fuzion online | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Global Healing Aloe Vera Fuzion i gruppen Kosttillskott / Ayurveda hos Råvarubutiken (GH10639)
Global Healing Aloe Vera Fuzion
Global Healing Aloe Vera Fuzion

Global Healing Aloe Vera Fuzion

Aloe Fuzion är ett certifierat ekologisk kosttillskott som innehåller den mest kvalitativa aloe på marknaden. Aloe skördas för hand, frystorkas för att bevara sin värdefulla innehåll och koncentreras för att ge den högsta koncentrationen av acemannan, aloe's aktiva ingrediens. Aloe Fuzion är aloinfri. Aloe Vera innehåller en gel med minst 75 näringsämnen, 20 mineraler, 12 vitaminer, 18 aminosyror och 200 aktiva enzymer. 60 vegetabiliska kapslar på en månad.
Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: GH10639
Global Healing Center
289:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Aloe Fuzion

Aloe Fuzion är ett certifierat ekologisk kosttillskott som innehåller den mest kvalitativa aloe på marknaden. Aloe skördas för hand, frystorkas för att bevara sin värdefulla innehåll och koncentreras för att ge den högsta koncentrationen av acemannan, aloe's aktiva ingrediens.


Dosering för vuxna:
1 kapsel på morgonen och en på kvällen.

Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Innehåll per kapsel: 180 mgs aloe vera.

Ingredienser:
 Ekologisk aloe vera gel (Aloe Barbadensis) från inre blad, ekologiskt akaciagummi och kosher certifierade vegetabiliska kapslar. Vegan. Aloe Fuzion är aloin fri.

Burk: 60 vegetabiliska kapslar i 30 dagar.

Förvaring: Svalt och mörkt, behöver ej stå i kylskåp.

Ursprung: Tropiska vulkanön Hainan.

Tillverkare: Global Healing Center, USA.