Köp Aloe Vera Fuzion online | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Aloe Vera Fuzion i gruppen Kosttillskott / Ayurveda hos Råvarubutiken (GH10639)
Aloe Vera Fuzion
Aloe Vera Fuzion

Aloe Vera Fuzion

Aloe Fuzion är en kraftfullt koncentrat av ekologisk och biotillgänglig aloe vera med en mycket hög koncentration av acemannan. Aloe Vera bladet är fyllt med en gel som innehåller minst 75 näringsämnen, 20 mineraler, 12 vitaminer, 18 aminosyror och 200 aktiva enzymer. Aloe Fuzion är aloinfri. 60 vegetabiliska kapslar som räcker i en månad vid rekommenderad dosering.
Artnr: GH10639
Global Healing Center
329:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Aloe Fuzion


Aloe Vera är en av världens mest använda och prisade superfoods. Aloe vera-bladet är fyllt med en gel som innehåller 75 näringsämnen, 20 mineraler, 12 vitaminer, 18 aminosyror och 200 aktiva enzymer.

Varför Aloe Fuzion?

Aloe Fuzion är en kraftfull koncentrad formel av den mest biotillgängliga, rena och ekologiska aloe veran med en hög koncentration av acemannan. Acemannan, eller mannose polysackarider är en av de mest aktiva ingredienserna i aloe vera.  Jordbruk, skörd, bearbetning och förpackning har alla inverkan på produktens acemannan-halt och dess biotillgänglighet.

Dosering vuxna:
 1 kapsel på morgonen och en på kvällen, intas med ett glas rent vatten.

Notera: 
Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Innehåll per kapsel: 180 mgs aloe vera.

Ingredienser:
 Ekologisk aloe vera gel (Aloe Barbadensis) från inre blad, ekologiskt akaciagummi och kosher certifierade vegetabiliska kapslar. Vegan. Aloe Fuzion är aloin fri.

Innehåll burk: 60 vegetabiliska kapslar som räcker i 30 dagar vid rekommenderad dosering.

Förvaring: Svalt och mörkt, behöver ej stå i kylskåp.

Ursprungsland: Tropiska vulkanön Hainan.

Tillverkare: Global Healing Center, USA.