Andante groddfröblandning från italienska GEO
I denna blandning hittar du tre olika fröer som ger groddar med olika egenskaper:
- Mungbönor, med mycket vitaminer, mineraler och krispighet
- Alfalfa, med sin stora mängd enzymer
- Rättika, med sin säregna och goda smak
Innehåll: Premium fröblandning med mungböna, alfalfa och rättika för groddning
Raw food-kvalitet: Ja
Ekocertifiering: EU-ekologiskt
Ursprung: Italien
Förgroddning | Nej |
Groddtid | 3-5 dagar |
Gram för Geo Plast fat | 20g |
Gram för Geo Terracotta fat | 10g |
Gram för Geo Groddningsburk | 40g |
Gram för Geo Groddpåse | 40g |
Gram för Freshlife fat | 40g |
Hur groddar man?
Blötlägg groddarna 12-24 timmar. Därefter sprids de ut på groddningsfatet/burken. Tänk på att groddarna kommer att växa fyra gånger i volym. Grodda i rumstemperatur och i skugga. Skölj 3-4 gånger dagligen tills groddarna fullt groddat ut. Groddarna kan ätas direkt och kan förvaras 1-2 veckor i kylskåp.
*Groddas bara inomhus, används inte för utomhusbruk och odling.
Se bilder på groddar som växer fram under groddningen.
Dag 1.![]() |
Dag 2. ![]() |
Dag 3. ![]() |
Dag 4. ![]() |