Akamuti Fast Afrikansk Tvål | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Akamuti Fast Afrikansk Tvål i gruppen Kropp & Skönhet / Kroppsvård / Tvål hos Råvarubutiken (K20749)
Akamuti Fast Afrikansk Tvål

Akamuti Fast Afrikansk Tvål

Svart Afrikansk tvål. Handgjord tvål på sheasmör, palmolja och kakaosmör. Krämig, dryg och välgörande för alla hudtyper. Rättvisehandlad. Den lämnar huden smidig och mjuk och som en ansiktstvål funkar den utmärkt mot fet hy och tendens till akne. Passar inte ansikte med torr hy. 130 gram i kartong.
Artnr: K20749
Akamuti
99:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
African Black Soap

Denna vackra, afrikanska svarta tvål är handgjord traditionellt och rättvisemärkt av ett kvinnors kooperativ i Ghana, Västafrika. Den är tillverkad av 50% rent, ekologiskt odlat sheasmör. Den lut som används i förtvålning, är tillverkat av askan av torkade kakaokapslar. Inga kemikalier, konserveringsmedel eller doftämnen är tillsatta. Den svarta färgen på tvålen utvecklas som ett resultat av förtvålningsprocessen. Den har en neutral doft och ett härligt krämigt lödder som lämnar huden återfuktad och mjuk.


African Black Soap är en mycket hälsosam tvål för huden på grund av sin renhet och enkelhet. Den lämnar huden smidig och mjuk och som en ansiktstvål funkar den utmärkt mot fet hy med tendens till akne. Märk: Ej för torrt ansikte. Den motverkar utslag och eksem benägen hud.

Denna tvål absorberar vatten lätt, så låt den vara på en tvålkopp. Den är mjukare än kommersiell tvål så det är lätt att skära av en bit och använda en liten bit i taget. Eftersom detta är en ren produkt, kan du hitta en bit grus eller en träbit i den, så gnugga in det i dina händer först; istället för rakt på kroppen. Doftar neutralt tycker vi, inte speciellt mycket, ingen tillsatt doft.


Innehåll/INCI:
Förtvålat Sheasmör* (Butyrospermum parkii), Förtvålad Kokosolja* (sodium cocoate), Förtvålad Palmolja* (Elaeis Guineensis) och Kakaosmör* (Theabroma cacao). Inget annat.

*Vildskördat, Rättvishandlat & Hållbart skördat.

AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.