Köp Innate Adrenal Response Online | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
INNATE, Adrenal Response, 90 tab. i gruppen Kosttillskott / Funktion / Rogivande hos Råvarubutiken (901072)
INNATE, Adrenal Response, 90 tab.

INNATE, Adrenal Response, 90 tab.

Adrenal Response är en kraftfull kombination av växtämnen vid upplevelse av stress och för stresshantering. Innehåller Sensoril – den finaste formen av Ashwaganda, 

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: 901072
Innate Response
569:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
Adrenal Response är en kraftfull kombination av växtämnen

Sensoril är den finaste formen av ashwaganda, även kallat Withania somnifera, indisk ginseng eller winter cherry. Sensoril är åtta gånger mer kraftfull än vanlig ashwaganda. Sensoril som är en form av koncentrerad Ashwagandaextrakt som dessutom är det enda koncentrat som har upp till 8% withanolider (en aktiv substans i ashwaganda). 

Binjurarna belastas vid stress och binjurefunktionen behöver stärkas vid kroniska stressbesvär. Stressreduktion påverkar även sköldkörteln gynnsamt. Eftersom sköldkörtelhormonet T4 omvandlas till T3 i levern är dess funktion oerhört viktig för en bra sköldkörtelstatus. Ämnen med antioxidativ förmåga på levern kan därmed ha en indirekt god effekt på sköldkörteln.

Innate Response Adrenal Response kommer från wholefood (hel, icke-processad mat eller växtämnen) till skillnad från isolerade syntetiskt framställda tillskott. Det gör att den bibehåller viktiga kofaktorer som behövs för maximalt upptag av kroppen och cellerna.Även om bieffekter är ovanliga kan allergiska reaktioner uppstå om man är känslig mot ashwaganda (Withania somnifera).
Raw food-kvalitet: Ja
Ekocertifiering: Större delen av ingredienserna ekologiska, slutprodukten ej certifierad.
Ursprung: USA