Köp Acai Chia Bowl Online 40g - Go for life | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Acai Chia Bowl EKO 180g BOOST ME i gruppen Hälsokost & Kosttillskott / Måltidsersättning hos Råvarubutiken (7350047946889)
Acai Chia Bowl EKO 180g BOOST ME
Acai Chia Bowl EKO 180g BOOST ME

Acai Chia Bowl EKO 180g BOOST ME

Acai Chia Bowl är fulladdad med många av våra mest populära och kraftfulla superfoods. Den smakar dessutom fantastiskt. En nyttigare efterrätt får du leta efter.
Artnr: 7350047946889
Go For Life
75:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Acai Chia Bowl – världens nyttigaste konditori

 

Det är fredag och du stannar till på konditoriet efter jobbet. Du känner dig förtjänt av någonting gott, trots att du inte tränat på länge. Det är ju fredag. Du får med dig en prinsesstårta hem och vaknar upp nästa morgon med kraftig lördagsångest.

Med Acai Chia Bowl behöver du inte längre oroa dig. Den inte bara smakar fantastiskt gott utan gör även underverk på din kropp. Till och med på fredagar.

Chiafrön utgör basen i påsen, ungefär 50%. Detta eftersom chiafrön med sin unika kombination protein, kostfibrer, omega-3 och mineraler är ett av de bästa superfoods som finns.

Protein behöver kroppen för att bygga upp och bibehålla muskelmassa, medan kostfibrer bland annat främjar matsmältningen. Omega-3-fettsyror är essentiella oljor som är bra för både hud, slemhinnor, membran och nerver. De har även en betydande roll för syresättningen av kroppens organ. Knappast något man kan säga om prinsesstårta.

Och en sak till: Ett mexikanskt forskarteam dissekerade nyligen chiafrön i grunden för att få fram dess kemiska komposition. Man kom då fram till att fröna får magen att känna sig mättare än den egentligen är och på så sätt bidrar till viktminskning.

Acai Chia Bowl innehåller förstås även det brasilianska superbäret acai. Det fungerar med sina höga halter vitamin A och E som en optimal antioxidant samtidigt som det håller immunförsvaret i trim.

Dessutom har ett forskarteam i Brasilien kommit fram till att acai markant förbättrar både resultat under och återhämtningsförmåga efter högintensiv träning.

Som om detta inte vore nog har vi även laddat Acai Chia Bowl med gojibär, mullbär, granatäppelkärnor, baobab, guarana, maca och nyponpulver – nej, vi skojar inte! Var och ett av dessa superfoods kryllar av diverse näringsämnen och hälsofördelar, så du kan tänka dig vilken otrolig hälsotonic du får om du blandar allihop!

Men det är inte den enda poängen med Acai Chia Bowl. Läs innehållsförteckningen en gång till och du hittar snabbt ett annat samband – smaken! Både mullbär och gojibär är kända för sin goda smak, vilket man även med råge kan säga om acai och granatäpple.

Vi har dessutom kryddat blandningen med både matcha och stevia.

Det är fredag igen men den här gången går du raka vägen hem från jobbet. För i skafferiet väntar din Acai Chia Bowl, som smakar precis lika gott som prinsesstårta men kastar ångesten rakt ut genom fönstret.

Öppna instantpåsen och fyll den med plantmjölk eller vatten. Skaka och drick direkt ur påsen.

Ingredienser:
chiafrön, acaipulver, lucumapulver, gojibär, mullbär, guarana pulver, kokosflingor


Näringsvärde per 100 g 
Energi 1240 kJ/374 kcal
Fett 18,3 g
-varav mättat fett 5,5 g
Kolhydrater 12,9 g
-varav sockerarter 19,5 g
Protein 13,5 g
Fiber 19,9 g
Salt 0,18 mg