Tandsalt med Neem | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Tandsalt med Neem i gruppen Kropp & Skönhet / Tand & Munvård hos Råvarubutiken (K20721)
Tandsalt med Neem

Tandsalt med Neem

Tandsalt är en alternativ produkt för att rengöra tänderna. Den innehåller äkta havssalt så att du kan få de goda mineraler som du behöver, bikarbonat som rengör på ett skonsamt sätt samt Neem som används för att förebygga karies, hålla tandköttet friskt och minska plack. En praktisk klämflaska med twist lock för enkel användning. Blöt tandborsten och strö över saltet, borsta. 35 grams tandsalt. Pepparmintssmak.
Artnr: K20721
Vermont Soap
69:- / 55:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
Tandsalt med Neem och Pepparmynta

Tandsalt är en alternativ produkt för tandrengöring som innehåller äkta havssalt så att du kan få de goda mineraler som du behöver, bikarbonat som rengör på ett skonsamt sätt och motverkar bakterier.

Mirakel växten Neem används för att förebygga karies, hålla tandköttet friskt och minska plack. Neem trädet innehåller medicinska kvaliteter och är känd för att vara lite av ett botemedel för allt. I tusentals år har människor använt sig av havssalt för att gurgla med för att stödja munhälsa.


Användning:
Strö pulvret på en våt tandborste och borsta. Tandsalt har en praktisk klämflaska med twist lock för enkel användning.


Tips: I tusentals år har människor gurglat med saltvatten för att hjälpa munhygien. Saltvatten sägs döda bakterier och lugna irriterat tandkött. Efter du borstat tänderna så swisha gärna runt sköljvattnet i munnen så länge du kan.


Innehåll/INCI: Naturligt havssalt (natriumklorid), USP Natriumbikarbonat (natriumbikarbonat), 5% ekologisk Neem (Azadirachta indica), pepparmintsolja (mentha piperita). 35 gram.


Vermont Soap är ett litet familjeföretag i Vemont, USA är dedikerade till hållbar utveckling och underbara, ekologiska tvålar och hudprodukter. All tvål från Vermont Soap är fria från artificiella färger, parfymer, syntetiska tensider och konserveringsmedel.


Certifierat av North East Organic Farmers (NOFA) and Vermont Organic Farmers (VOF). Möter alla USDA:s regler/kriterier för ekologisk matproduktion (vilka är stramare än de för ekologisk hudvård).

Se fler varor